A pulzáló mágnesterápia gyógyászati alkalmazása

A pulzáló mágneses térrel történő kezelést a világ számos országában elismerik és alkalmazzák a gyógyító munka során. Még az olyan betegségek esetén is biztató eredményeket lehet elérni, melyek korábban nagyon nehezen voltak gyógyíthatóak.
Jól alkalmazható a pulzáló mágnesterápia az egészséges szervezetnél betegségek megelőzésére, illetve a különböző panaszok és hátterükben álló betegségek rehabilitációs kezelésére is.
A pulzáló mágnesterápia Javítja a mikro keringést, a sejtek és a szövetek anyagcseréjét, ezáltal felgyorsítja a regenerációt. Ezért az orvosi alkalmazások között jelentős számban fordulnak elő a perifériás érbetegségek, szív- és tüdőbetegségek, gyomor-bélrendszeri kórképek, valamint gyermekgyógyászati kórképek, amit ezzel kezelnek.
A sebészet területén az általános sebészeti, nőgyógyászati, szájsebészeti, szemészeti, fül-orr-gégészeti betegségek kezelése során használják jó eredménnyel a pulzáló mágnesterápiát.
Mindezeken kívül az orvostudomány alábbi területein vizsgálták, és jelezték pozitív hatását: Immunológia, a reproduktív szervekre gyakorolt hatása, de folynak a gyógyszerkölcsönhatások és a magnoterápia kapcsolatai valamint kísérletek daganat és mágneses tér kölcsönhatásairól.

A pulzáló mágneses mezőnek a szervezetre gyakorolt legfontosabb hatásai

A készülék rendszeres használat esetén

Rendszeres alkalmazással elkerülhetők a keringési betegségek, melyeknek hátterében a tartós stressz, a mozgásszegény életmód, az ésszerűtlen táplálkozás, valamint azon környezeti hatások állnak, melyek a szerveinket felépítő sejtek energiaszintjét károsan befolyásolják. Javasolt a használata betegségek esetén

Keringési rendszer problémái

Tüdőbetegségek

Emésztőrendszeri megbetegedések

Csont és ízületi megbetegedések

Idegrendszeri megbetegedések, alvászavar

Ajánlatkérés