Pulzalomagnes-terapia.hu                   Pulzalomagnes-terapia.hu

  

Gyakran Ismétlődő Kérdések

Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kezdőlap  »  


A pulzáló mágnesterápiával kapcsolatos – kérdések és válaszok!

Kik használják a pulzáló mágnesterápiát?

Magánszemélyek saját otthoni környezetükben, szakorvosok saját praxisukban valamint kórházak és wellness szállodák. A felhasználók köre azonban egyre bővül.


Miért nem érezhető semmi a terápia alatt?

A pulzáló mágnesterápia sejtszinten fejti ki hatását, és ez fizikailag nem érezhető, a pozitív változások azonban néhány héten belül egyértelműen tapasztalhatók.


Mi van, ha nem hisz valaki a pulzáló mágnesterápiában?

Tapasztalatok alapján a placebo hatás egyértelműen kizárható, hiszen a készülékeket állatokon is tesztelték, és az ott elért pozitív eredmények vitathatatlanok.


Túladagolható-e a terápia?

Nem, hiszen az alkalmazott mágneses indukció a Föld mágneses erejével azonos.


Mennyi ideig kell használni a készüléket?

Naponta 2-3 alkalommal 15-30 percig. Folyamatos használata javasolt.


Kiknek nem javasolt a pulzáló mágnesterápia?

A pulzáló mágnesterápiának nincs mellékhatása, bizonyos óvintézkedéseket azonban be kell tartani. A következő esetekben nem javasolt a kezelés: pacemakerrel rendelkezők, epilepsziás betegek, terhes nők, immunszupresszív kezelés alatt állók, magas lázzal járó és fertőző betegségben szenvedők esetén.


Miben különbözik a pulzáló mágneses mező az állandó mágnestől?

Az állandó mágnes használata során a test egy idő után telítődik, vagy nem reagál a mágnesekre. A pulzáló mágneses mezőt nem szokja meg a szervezet, mert különböző impulzusok érik a testet. Biztonságos hosszú távon is, és elég rá alkalmanként 15 – 30 percet fordítani.


Miért lehet naponta használni a pulzáló mágneses mezőt?

A napi használat elősegíti a szervezetünk jólétét és egészséget, valamint megelőzi a további károsodásokat. Használója jobban teljesítheti a napi feladatokat, és nyugodtabb, boldogabb emberré válhat.


Hogyan működik a pulzáló mágnesterápia?

Az emberi test elektromágneses természetű. Köztudott, hogy az agy és az idegrendszer elektromos jelekkel dolgozik. A sejtek megfelelő töltéshez jutnak, ezáltal optimális állapotba kerülnek. A folyamatos használat során hatékonyabban hasznosítják a vizet, a táplálékot és a levegőt, amelyet magunkhoz veszünk. A szervezet méregtelenítő képessége is javul.


A pulzáló mágnesterápia használata során milyen azonnali változások vehetőek észre?

Érezhet nyugalmat, álmosságot, melegséget a testben, enyhe bizsergést és javuló vérkeringést. Sokan tapasztalják a kellemetlen érzések enyhülését.


Milyen hamar tapasztalható igazi javulás és milyen változások lehetségesek?

Sokan azonnali nyugalmat, mélyebb és tisztább légzést, az esetleges fájdalom csillapodását, és jobb alvást tapasztalnak. Általában szükség van néhány napra vagy hétre, hogy több energiánk legyen, elmúljanak a fájdalmaink, vagy javuljon az alvásunk minősége.


Hasonlít a pulzáló mágnesterápia használata a masszírozáshoz, és hat az izomzatra is?

Abban hasonlít a masszázshoz, hogy javítja a vérkeringést és ellazítja az izmokat. A pulzáló mágneses mező hatása mélyebb, mivel az elektromágneses egyensúly sejtszinten jön létre.


Biztonságos a pulzáló mágnesterápia?

Igen, biztonságosan használhatják gyermekek és bármilyen korú felnőttek. A pulzáló mágneses mező ideális a test egyensúlyának létrehozására.


Van mellékhatása?

Nincs nemkívánatos mellékhatása. Szomjúság, enyhe fáradtság és az izmok érzékenysége eleinte felléphet, de ezek a tünetek – melyek a méreganyag felszabadulása miatt tapasztalhatóak – fokozatosan megszűnnek.


Nálunk kedvezményes áron, garanciával és a legjobb minőségben szerezheti be készülékét!

Tájékozódjon árainkról:Kedves Látogatónk!

Készülékeink értékesítését közvetlenül a gyártótól a kereskedelmi pontok kihagyásával végezzük, ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen, és a legolcsóbban juthasson hozzá termékeinkhez.

Ha Ön is egészségesebb életre vágyik, válasszon készülékeink közül, hogy már holnaptól élvezhesse jótékony hatását!

Üdvözlettel: Naturmed munkatársai
BETEGSÉGEKRŐL

PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIA

ELÉRHETŐSÉG

Mobil: 06-70/4575-018
Fax: 06-52/785-940
E-mail címünk
Copyright © 2012-2019 – Naturmed Egészségvédelem Főoldal   Készülékekről   Kérdések és válaszok   Kapcsolat   Oldérkép   fel  fel