Pulzalomagnes-terapia.hu                   Pulzalomagnes-terapia.hu

  

Miért fontos a mágneses tér?

Miért fontos a mágneses tér?
Kezdőlap  »  


Minden életfolyamat alapja a Földön az elektromágneses energia megléte.

Az a szervezet, amely megfelelő mértékben rendelkezik a szükséges energia mennyiséggel, az egészséges. Jó az ellenálló és teljesítő képessége. A "civilizált" embert az oxigénhiány, a nem megfelelő táplálkozás a helytelen életmód, valamint a kevés mozgás akadályozza a megfelelő energia felvételében.

Ám a stressz és a környezet- szennyezés miatt szervezetünknek sokkal több energiára van szüksége, mint korábban. Ma már tudjuk, hogy KRÓNIKUS-ENERGIA HIÁNYBAN szenvedünk. Az energia-hiány súlyos következményei a teljesítő képesség csökkenésében, a korai öregedésben és a krónikus megbetegedésekben nyilvánulnak meg.

Közismert tény, hogy az élet alapköve az emberi sejt, melyek specializálódott halmazai szöveteket, szerveket és összességében a teljes szervezetet építik fel. Sejtjeink és az egész szervezet egészsége végső soron sejtjeink energiatermelő és kommunikációs képességétől függ. A szervezet úgy lett megalkotva, hogy amennyiben megfelelő energiával rendelkezik, akkor a betegségek és zavarok a természetes szabályozási és az öngyógyító mechanizmus útján megszűnnek.

A betegségek és az emberi teljesítmény-csökkenés minden formája alapvetően energiahiány következtében alakul ki. A pulzáló mágnes terápia megoldást nyújt az életenergia és a vitalitás kívülről történő pótlására. Minden olyan betegségre jótékony hatása van, ami a sejtek energiahiányára a mikrocirkuláció zavarára vezethető vissza (ez kb. a betegségek 90%-a).

Az Active Magnet pulzáló mágnesterápiás készülék, az egyik legsikeresebb alternatív orvosi eszköz, ami az elmúlt években nagy segítséget tudott nyújtani olyan súlyos betegségek esetében is, ahol a hagyományos kezelések nem jártak sikerrel.


Nálunk kedvezményes áron, garanciával és a legjobb minőségben szerezheti be készülékét!

Tájékozódjon árainkról:Kedves Látogatónk!

Készülékeink értékesítését közvetlenül a gyártótól a kereskedelmi pontok kihagyásával végezzük, ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen, és a legolcsóbban juthasson hozzá termékeinkhez.

Ha Ön is egészségesebb életre vágyik, válasszon készülékeink közül, hogy már holnaptól élvezhesse jótékony hatását!

Üdvözlettel: Naturmed munkatársai
BETEGSÉGEKRŐL

PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIA

ELÉRHETŐSÉG

Mobil: 06-70/4575-018
Fax: 06-52/785-940
E-mail címünk
Copyright © 2012-2019 – Naturmed Egészségvédelem Főoldal   Készülékekről   Kérdések és válaszok   Kapcsolat   Oldérkép   fel  fel