Pulzalomagnes-terapia.hu                   Pulzalomagnes-terapia.hu

  

Mikrokeringés – az élet forrása

Mikrokeringés – az élet forrása
Kezdőlap  »  


A pulzáló mágnes terápiás kezelés a maximumra viszi fel az energiát, és biztosítja a sejtek oxigén- és tápanyagellátását.

Az orvosképzés során – elsősorban termé¬szetesen az anatómiai tanulmányokban –, amikor a szervek vérellátásáról van szó, a hangsúlyt a nagyobb verőerek (artériák) és visszerek (vénák) vizsgálatára fordítják.

Az utób¬bi két-három évtizedben azonban kiderült, hogy élettani szempontból a fontossági sorrend első helyén a mini erek működése, viselkedése áll. Ennek következtében – az immunológia mellett és vele szoros kapcsolatban – ez a terület került a kísérleti és klinikai kutatások középpontjába.

Míg a véredényhálózatnak csak mintegy 11,5 százalékát alkotják a verőerek, 14,5 százalékát a visszerek, addig a maradék 74 százalék a 200 mikrométernél kisebb erek teszik ki.

Hasonló a helyzet a nyirokérhálózatban is, ahol a nagy nyi¬rokértörzsek teszik ki a hálózat 13, a gyűjtőerek a 25 százalékát, és a szövetek életfunkcióival leg¬szorosabb kapcsolatban álló kezdeti nyirok csatornácskák képviseltetik magukat 62 százalékkal.

A mikrokeringés struktúra szervenként igen különböző, sőt szerveken belül is eltérő. Ennek oka abban keresendő, hogy a hálózat sűrűségét a teremtésben az határozza meg, hogy milyen mennyiségű szövetet milyen vér- és energiaigén¬nyel kell ellátnia a rendszernek.
(A szívizomban például nyugalmi állapotunkban mintegy 1000 mikro edény működik köbmilliliterenként, míg a vázizomzatban csak mintegy 300. Fizikai munka végzésekor a vázizomzatban 3000/m3, míg a szív¬izomban 4500/m3 lesz a kapillárissűrűség).

Ez a hálózat szállítja a tápanyagokat és az oxigént a sejt közti téren keresztül a sejtekhez, és távolítja el az anyagcseretermékeket. Ezen kívül ugyanezen az úton jutnak el az immunanyagok és a fehérvér¬sejtek a szervezetben fellépő gyulladás, illetve a daganatsejtek, baktériumok, vírusok közelébe.

A fehérvérsejtek hatékonysága attól is függ, hogy mennyire képesek megtapadni a mikro erek falán, és ott átmeneti kaput nyitva ki tudnak-e lépni a sejt közötti térbe, ahol szervezetünk védőpajzsaként kell funkcionálniuk.
Ezt a folyamatot nevezzük transzmigrációnak, amit a pulzáló mágnes terápia igen hatékonyan képes támogatni.

A mikrokeringés tehát a szervezet vérellátása, a tápanyagok sejtekhez való eljuttatása, az oxigén¬transzport szempontjából alapvető fontosságú.
Amennyiben ez a működési alapszisztéma zavart szenved, akkor a pangás következtében tápanyag¬hiány, elsavasodás, anyagcserezavar lép fel, megin¬dul a krónikus gyulladásos folyamat, amely alapja a rosszindulatú elfajulásnak.
Gyatra lesz a mérgek kiválasztása, felgyorsul a sejtek öregedési folyama¬ta, lecsökken minden külső kórokozó tényezővel szembeni ellenálló képességük.
Mindezek a folya¬matok a civilizációs ártalmak következtében fel¬gyorsulnak, terhelik az egész szervezetet.

Az életkor előrehaladtával a mikro cirkuláció folyama¬tosan romlik.
A klinikai vizsgálatok sajnos azt igazolják, hogy a finom keringés zavara egyre fiatalabb korban akadályozza a testi-lelki egészség fenn¬maradását, mivel a helyi keringés szabályozásá¬ban központi idegrendszeri és helyi szabályozó tényezők is részt vesznek.

Az okok között ugyan¬úgy szerepelnek a megsokszorozódott károsító külső ingerek, a zajárta¬lom, az elektroszmog, rossz táplálkozás, stressz, a táplálékokban vízben-levegőben előforduló mérgek, az alváshiány, és a mozgás¬szegény életmód.

Mindezek együttesen okozzák a krónikus, degeneratív megbetegedéseket, ame¬lyeket civilizációs betegségek néven emlegetnek.
A mikrokeringés karbantartása és javítása, az életminőség, a betegségmegelőzés, és a harmo¬nikus anyagcsere helyreállítása szempontjából kiemelkedő jelentőségű.
Sajnálatos módon a gyógyszeres kezelések támadáspontja a makro (nagy erek) rendszerben van, és a létfontosságú mini keringést vajmi kevéssé befolyásolják!

Ezért jelent döntő áttörést az orvostudományban a pulzáló mágnesterápiás készülék megjelenése, amely egyedülálló, széles spektrumú impulzus¬rendszerrel dolgozva a szervezetünket, képes mellékhatás nélkül, fokozott műkö¬désre késztetni.

Ezen a területen is újabb áttörést jelentett a berlini Mikro cirkulációs Intézet igazgatójának, dr. Rainer Kloppnak a felfedezése, hogy a sejt¬szintű keringést célzott fizikai ingerekkel lehet nagyon pozitívan befolyásolni.

A pulzáló mágnesterápiával sikerült a különböző nagyságú erek mozgását úgy befolyásolni, hogy a szövetek vérrel történő ellátása optimális eloszlású és élettanilag maxi¬mális teljesítményű legyen.

Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy a vér, amely ereinkben áramlik, nem folyadék, hanem speciális elegy, amely vérplazmából, vörös- és fehérvérsej¬tekből, valamint vérlemezkékből áll, és különleges áramlási törvények szerint oszlik el a véráramban.

A mikro keringésben az oxigént szállító 5-8 mikron átmérőjű vörösvértesteknek nagyjából ugyanilyen volumenű kis artériákon kell átjutniuk.
Amennyiben nincs megfelelő folyadéknyomás és sejtfalrugalmasság, akkor a vértestek pénz¬tekercsszerűen összetorlódnak és szilárd testként viselkedve elzárják a táplálás lehetőségétől a mikro edény további részein elhelyezkedő szöveteket. (Ez könnyen szemléltethető azzal, hogy ha kinyitva lefelé fordítjuk a ketchupös flakont és várjuk az eredményt. Nem sok minden történik, és csak akkor jön ki a tartalom, ha összenyomjuk az olda¬lát, vagyis energiát adunk neki).

A pulzáló mágneses készülék pontosan ezt az energiát közvetíti a szervezetnek, mégpedig olyan, 35–100 mT adagban, ami a természetes földenergiának felel meg.
A pszicho¬szomatikus (lelki eredetűek, de a testben megnyilvánuló kórfolyamatokból kimutathatók) energetika mérőműszerével, az ún. REBA- készülékkel ma már objektíven meghatároz¬hatók azok – a sokszor döbbenetesen alacsonyenergiaértékek, amelyek miatt a keringés sem tudja teljesíteni alapvető feladatait.

Ugyanezzel a mérési módszerrel minden esetben (!), pontosan kimutat¬ható, hogy a pulzáló mágnes terápiás kezelés megfelelő alkalmazása esetén a maximumra viszi fel az életenergiát, vagy¬is rendezi a keringési paramétereket is.

Klopp tanár úr kutatásaiból két másik lényeg¬be vágó hatásmechanizmusra is fény derült.
Az egyik az ún. csomópontokkal kapcsolatos. A mikro keringésben is vannak főútvonalak és mellékutcák, amelyek "forgalma" a közlekedési csomópontok számától függ. Az, hogy mennyi ilyen csomópont válik átjárhatóvá, vagyis men¬nyi szövetet képes a mini erek hálózata ellátni, a helyi idegi, hormonális szabályozástól függ.
Ez a mozgásszegény életmód, a dohányzás, az öregedési folyamat vagy egyéb anyagcsere-betegségek következtében kárt szenved.
Ezeknek a működő csomópontoknak a számát emeli meg drasztikusan a pulzáló mágnesterápia.

A másik fontos tényező a kis erek falának spon¬tán összehúzódása-kitágulása, az ún. vazomóció, amelynek során a szervezet szükség szerint szabá¬lyozza az egyes szövetrészekbe történő vér átáramlást.
Ez is rendkívüli mértékben károsodhat cukor¬betegség, anyagcserezavarok, dohányzás vagy öregedési folyamatok következtében.

Klinikai kísérletek tanúsága szerint a közlekedési dugók feloldása és az érfal mozgás gyakoriságának növelése révén nagymértékben javítja a sejtek oxi¬gén-, tápanyag- és immunanyag-ellátását.

Egyértelműen bizonyított, hogy egy sor beteg¬ség létrejötte, az idő előtti öregedés, az elhúzódó gyógyulási folyamatok, a fertőzésekre és degene¬ratív megbetegedésekre való hajlam gyakorlatilag a vér és a nyirok rossz mikro keringésével jár együtt, illetve ez mindennek a kiváltó oka!

A kísérletes és klinikai tapasztalatok alapján bebizonyosodott, hogy az egyedülállóan hatékony jelrendszerrel működő elektromágneses impulzusokkal operáló pulzáló mágnes szisztéma az egészség megőrzésében, a kóros anyagcsere-folyamatok visszafordításában, a megelőző orvoslás és a szervezet regenerációja terén különleges képességekkel rendelkező, gya¬korlatilag mellékhatás mentes kezelési módszer.

Maximálisan teljesíti a holisztikus orvoslás alap¬követelményeit, amelyek szerint az egész szerve¬zet pozitív befolyásolásával teremti meg a tartós egészség alapjait és segíti elő a lehető leggyorsabb és legteljesebb regenerálódást.


Nálunk kedvezményes áron, garanciával és a legjobb minőségben szerezheti be készülékét!

Tájékozódjon árainkról:Kedves Látogatónk!

Készülékeink értékesítését közvetlenül a gyártótól a kereskedelmi pontok kihagyásával végezzük, ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen, és a legolcsóbban juthasson hozzá termékeinkhez.

Ha Ön is egészségesebb életre vágyik, válasszon készülékeink közül, hogy már holnaptól élvezhesse jótékony hatását!

Üdvözlettel: Naturmed munkatársai
BETEGSÉGEKRŐL

PULZÁLÓ MÁGNESTERÁPIA

ELÉRHETŐSÉG

Mobil: 06-70/4575-018
Fax: 06-52/785-940
E-mail címünk
Copyright © 2012-2019 – Naturmed Egészségvédelem Főoldal   Készülékekről   Kérdések és válaszok   Kapcsolat   Oldérkép   fel  fel