Termékeink


OMI PADS pulzáló mágnesterápiás matrac

OMI PADS pulzáló mágneses matrac nagy felülete révén lehetővé teszi az egész test egyidejű kezelését. Maximálisan teljesíti a holisztikus orvoslás alap¬követelményeit, amelyek szerint az egész szerve-zet pozitív befolyásolásával teremti meg a tartós egészség alapjait és segíti elő a lehető leggyorsabb és legteljesebb regenerálódást. Megfelelően alkalmazható a hagyományos orvosi kezelésekkel kombinálva, vagy önálló terápiás kezelésként a gyógyulás elősegítésére. Otthoni környezetben napi 10-30 perces kezelés már elég az egészség karbantartásához. Minden korosztály számára ideális segítséget nyújt az egészség védelmére. A vezérlő egységen könnyen beállíthatjuk a megfelelő programokat, melyekkel konkrét problémákat, betegségeket kezelhetünk.

Műszaki paraméterek/szakmai jellemzők:

A központi egység mikroprocesszoros vezérlésű.Csendes, vagy normál üzemmód is választható, ekkor percenként sípolással jelez a készülék. A szabadon beállítható kezelési idő letelte után automatikusan kikapcsol.
Három program közül választhatunk. A "P1" program esetén a frekvencia automatikusan fut fel 1 Hz-ről 38 Hz-re, majd vissza. A "P2" program esetén a frekvencia folyamatosan véletlenszerűen változik 1-38 Hz között. A "P3" program esetén a felhasználó tudja megadni a kívánt frekvencia számot 1-99 Hz közt. Ez a mágneses erőtér és a frekvencia tartomány a legalkalmasabb a teljes test mikrokeringésének és a sejtek anyagcseréjének a helyreállítására és megtartására.(A frekvenciákat klinikai tapasztalatok alapján állították össze.)
Általában fájdalomcsillapító és izom relaxációs hatásokat érhetünk el az alacsonyfrekvenciák használatával (1-10 Hz), míg az ennél valamivel magasabbak (10-15 Hz) a gyulladásos megbetegedések, krónikus és degeneratív panaszok enyhítésében bizonyultak hatékonynak. Az ennél magasabb frekvenciákat (25 Hz-ig) csontgyógyítás elősegítésére szokták ajánlani. A legmagasabb frekvencia tartományt (26-81 Hz) csak orvosi kezelésre használják, olyan indokolt eseteknél, ahol magasabb intenzitás szükséges a gyógyuláshoz, mint pl. égési sérülések, nem gyógyuló törések, stb.
Az új generációs OMI PADS pulzáló mágnesterápiás matrac megújult forma tervezésének eredményeként kevésbé sérülékeny, könnyen összecsukható, egyszerűen tárolható és szállítható, kevés helyet foglal. A matrac speciális anyaga révén könnyen tisztítható. A vezérlő egység úgynevezett “soft touch” csúszásmentes kiképzéssel rendelkezik.
A berendezés rendelkezik CE minősítéssel, megfelel a vonatkozó Európai Uniós szabályoknak és irányelveknek.
Garancia: 3 év
Üzembe helyezésének részletes leírását a Használati utasítás tartalmazza. A készülék és tartozékai kartondobozban kerülnek szállításra. Ajándékba adunk egy szakkönyvet (Pentelényi Klára, Pulzáló mágnesterápia “c” ) általános ismertetővel, kezelési tanácsokkal, konkrét javaslatokkal a különféle panaszokra, betegségekre
Ajánlatkérés

OMI RING pulzáló mágnesterápiás karika

Az OMI RING pulzáló mágneses karikát kifejezetten a végtagok, a nyak és a fej, egészségügyi panaszainak célzott kezelésére tervezték.
Az OMIRING pulzáló elektromágneses karika használatával elősegítheti a gyógyulást: Naponta 2-3 alkalommal használható, alkalmanként 10-30 perces időtartamban. Használata minden korosztály számára biztonságos, egyszerű, és könnyen kezelhető nem igényel szaktudást. Az OMI RING kis méretének és igényes kialakításának köszönhetően megkönnyíti a tárolást és a használatot.

Műszaki leírás

A központi egység mikroprocesszoros vezérlésű.Csendes, vagy normál üzemmód is választható, ekkor percenként sípolással jelez a készülék. A szabadon beállítható kezelési idő letelte után automatikusan kikapcsol. Három program közül választhatunk. A "P1" program esetén a frekvencia automatikusan fut fel 1 Hz-ről 38 Hz-re, majd vissza. A "P2" program esetén a frekvencia folyamatosan véletlenszerűen változik 1-38 Hz között. A "P3" program esetén a felhasználó tudja megadni a kívánt frekvencia számot 1-99 Hz közt. Műszaki adatok;

Környezeti feltételek

A berendezés rendelkezik CE minősítéssel, megfelel a vonatkozó Európai Uniós szabályoknak és irányelveknek. Garancia: 3 év
Üzembe helyezésének részletes leírását a Használati utasítás tartalmazza. A készülék és tartozékai kartondobozban kerülnek szállításra. Amennyiben a teljes test kezelése a cél, kérjük, hogy tekintse meg OMI PADS pulzáló mágnesterápiás matracunkat!
Ajánlatkérés

OMI PULSE PAD pulzáló mágnesterápiás párna

PulsePad a test bármely pontján, célzottan segíthet egészségügyi panaszainak enyhítésében. A pulzáló mágnesterápia elősegíti a gyógyulást törött, nehezen egyesülő csontoknál; sportsérüléseket követően; megerőltetés következtében kialakult egészségproblémák esetében.
Sérüléseknél fájdalomcsillapításra, vagy egy általános regeneráló kezelésre egy fárasztó munkanap után Jobb közérzetet biztosít. Jobb közérzetet biztosít, az egészségi állapot általánosságban javul. Csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, és jelentősen enyhül az ízületi gyulladás miatt fellépő fájdalom.
A Pulse Pad csökkenti a rossz testtartás és az ülőmunka következtében kialakuló panaszokat, kellemes enyhülést hoz a sajgó vállaknak, deréknak, lábaknak. Hosszú utazások alatt vezetés közben, vagy akár az irodában mindennapi használatra kiválóan alkalmas.
A PulsePadkis méretének és igényes kialakításának köszönhetően hordozható. Szinte teljesen zajtalan, ezért bárhol és bármikor, diszkréten használható! Praktikus tartójának köszönhetően megkönnyíti a tárolást és a használatot.
Használata biztonságos, egyszerű, és nagyon hatékony minden korosztály számára!

Műszaki leírás:

Amennyiben a teljes test kezelése a cél, kérjük, hogy tekintse meg pulzáló mágnesterápiás matracunkat! A berendezés rendelkezik CE minősítéssel, megfelel a vonatkozó Európai Uniós szabályoknak és irányelveknek. Garancia: 3 év
Üzembe helyezésének részletes leírását a Használati utasítás tartalmazza. A készülék és tartozékai kartondobozban kerülnek szállításra.
Ajánlatkérés

OMI PETS pulzáló mágnesterápiás applikátor párna

PEMF Háziállat PEMF háziállatoknak

Műszaki adatok


Ajánlatkérés

Active Bio Plus fényterápiás lámpa

Polarizációs gyógyító fényterápia

A fényterápia az emberi szervezet öngyógyító potenciálját természetes módon képes aktiválni. Ennek köszönhetően ma már ez egy általánosan elismert gyógyászati és megelőző módszer.
Számos szakmai tanulmány bebizonyította, hogy a polarizált fény idejében történő és megfelelő alkalmazása, többféle heveny és krónikus betegségben szenvedő páciensek esetében hatékonynak bizonyult. Csökken a szervezet külső megterhelése és fokozatosan erősödik az egész immunrendszer.
Az ActiveBio+ fényterápiás készüléke kiválóan használható otthoni környezetben. Ez az új, legmodernebb technikával előállított készülék, kombinálva az évtizedek alatt megtapasztalt fényterápiás eredményekkel nagyszerű segítséget nyújt az otthoni gyógykezelésben.
A javallatok széles skálájának, a gyors és látható eredményeknek, a hagyományos gyógyászati módszerekkel való kombinálhatóságának, kedvező árának, az azonnali és biztonságos használatának köszönhetően mindig alkalmas akkor, amikor erre Önnek szüksége van.
A legutóbbi időkig sajnos a polarizált fény, terápiás alkalmazása főleg specializált orvosi rendelőkben és egyes kozmetikai szalonokban valósult meg. Sokszor azonban nagyon fontos az idejében elkezdett és rendszeres kezelés, amely általában naponta többször, néhány percig tart. Távolabb levő rendelők látogatásával ez csak nagyon nehezen oldható meg. Az ActiveBio+ fényterápiás készülék használata egyszerű és biztonságos, mindig kéznél van. Kedvező árnak köszönhetően ez a probléma már a múlté. A fényterápia a mindennapi személyes egészséggondozás pótolhatatlan részévé válhat.

A polarizált fény